SWEET SWEDEN
SWEET SWEDEN
Sweet Sweden
Elaborem tot tipus de dolços tant per empreses com per particulars, postres per restauració, càtering per tot tipus d'esdeveniments, regals dolços i originals, etc.
som una empresa petita on treballem sota rigorosos controls sanitaris (inscrits en el rsipac i en el rgseaa) i sota la influència de la rebosteria sueca, fruit dels nostres orígens. ens intentem adaptar a qualsevol encàrrec dels nostres clients, permetent un gran ventall de possibilitats i facilitats sempre a través d'un tracte proper i familiar. 

sweet sweden és una empresa dedicada a oferir un concepte diferent de rebosteria sense conservants ni additius. elaborem plats i postres exclusius de qualitat per clients exigents que no es conformen amb productes industrials i que desitgen menjar artesanal i saludable elaborat amb les millors matèries primeres.
 
per a això disposem d'un obrador situat a cabrera de mar, un petit poble de la província de barcelona. un espai acollidor on en ho passem bé elaborant i fusionant productes de la gastronomia sueca i catalana.
 
el client tindrà la possibilitat d'aventurar-se en una nova cultura amb les seves tradicions, la seva forma de fer i els seus sabors, a través de la selecció de rebosteria salada i dolça que ofereix sweet sweden.
 
volem oferir l'oportunitat de gaudir de l'activitat social més popular a suècia: el “fika”, és a dir, “prendre un cafè i un pastís”. una paraula utilitzada de forma afectuosa pels suecs per a designar el moment de "posar-se al día" amb els  companys de feina, amics, familiars i tots aquells éssers estimats, endolcint així el dia. d'aquesta manera comptem amb servei de càtering per a tots aquells que desitgin compartir i gaudir dels nostres dolços i salats rodejats d'amics, familiars o clients, des de casa o des de l'oficina.
 
així que convidem a qualsevol persona o empresa que desitgi contractar els nostres serveis de càtering que contacti amb nosaltres per visitar-nos en el nostre càlid i acollidor obrador, amb la finalitat que puguin degustar els nostres productes i siguin testimonis del rigor i amor amb què elaborem cada un dels nostres dolços.