GLUTEN FREE PRODUCTS, S.L
GLUTEN FREE PRODUCTS, S.L
arttpa
Gluten free products sl és una empresa dedicada exclusivament a la fabricació de productes sense gluten. la nostra especialitat és la fabricació de pa sense gluten amb la denominació de marca arttpa.
 
 
l'equip de l'empresa està format per professionals joves i dinàmics amb experiència en el sector de l'alimentació, que van observar la mancança que hi havia en el mercat a l'hora de buscar un producte de pa sense gluten de qualitat. 
 
 
a través de diverses probes durant mesos amb un forner especialitzat i la dedicació diària d'un dels socis s'ha dissenyat una fòrmula per a que el pa sigui cruixent i la molla esponjosa tant difícil d'aconseguir en les masses sense gluten.
 
 
els valors de l'empresa són millorar el benestar de les persones intolerants al gluten amb productes elaborats de manera artesanal per a facilitar una alimentació sana i saludable.
aconseguim que el nostre pa tingui un sabor i una textura igual que el pa convencional gràcies a la qualitat de les primeres matèries que s'utilitzen, i a les constants probes diàries per a millorar la fòrmula de cada producte.
 
 
el pa es conserva a través de l'ultra congelat, per tant, no s'hi afegeixen aditius ni conservants. a més, cada unitat de producte es ven termo-segellat amb un plàstic apte per a forn i microones per a evitar la contaminació creuada.
les nostres instal·lacions estàn dissenyades amb una tecnologia puntera en el mercat i estàn especialitzades només en a fabricació de productes sense gluten. d'aquesta manera, disposem d'auditories periòdiques i certificats, com l'espiga barrada, que garantitzen l'absència de gluten en tots els nostres productes.