CERVECERA DEL MARESME SLU
CERVECERA DEL MARESME SLU
logo (4)
De l'afició i passió per la cervesa artesana d'òscar fernández, propietari i mestre cerveser, neix a cabrera de mar al costat del mediterrani, la cabra del maresme, amb un logotip en el qual apareix el castell de burriac i un nom que ve de la població que l'ha vist néixer i de la comarca que l'acull. la cabra del maresme és un projecte molt vinculat al territori, que té entre cella i cella convertir la comarca en un punt de referència per als amants de la bona cervesa artesana i el públic en general amb la voluntat d'evolucionar i millorar el mercat de cervesa artesanal.
en aquests anys, hem experimentat un gran creixement empresarial, aquest fet ens ha portat a reflexionar sobre quin és l'objectiu principal de l'empresa, la conclusió; créixer sense perdre l'essència, pensant sempre a oferir alguna cosa diferent en cadascuna de les nostres cerveses artesanes.
elaborem cervesa artesana d'alta fermentació, feta amb els millors ingredients naturals, que busca innovar i sorprendre amb aromes i sabors nous. produïda en gran part de manera manual, sense pasteuritzar amb maduracions llargues, assegurant-nos que estan perfectes per a la seva comercialització.
volem que la nostra cervesa artesana arribi a tots els públics, tant pel seu preu així com, per la seva excel·lent qualitat.
pots comprar la nostra cervesa artesana, directament a fàbrica o als diferents establiments autoritzats.
el nostre eslògan: la cabra del maresme “probablement la millor cervesa artesana que hagis provat mai”.